Консультація про продукти за номером 0 800 500 399
На підприємстві впроваджено ДСТУ ISO 9001, ДСТУ ISO 22000 (НАССР), ДСТУ ISO 14001

Про нас

Про історію. Студентська мрія

В далекі студентські шестидесяті роки минулого сторіччя в Лісотехнічних інститутах міста Львова і Вороніжа маленьким колективом розпочалась робота по створенню технології екстракції рослинної сировини. Було вивчено на той час існуюче екстракційне обладнання, зібрана література з інформацією про рослини і їх застосування в медицині.

В 2002 році новий час дозволив втілити студентську мрію в успішно працююче виробниче підприємство.

Енергетика лісу

Науково-виробниче товариство з обмеженою відповідальністю «Житомирбіопродукт», торгова марка «Ан-нушка» займає крихітну полоску землі вздовж вулиці Лісова села Довжик, Житомирського району, Житомирської області, що впритул прилягає до старого дубово-соснового лісу, поряд з містом Житомиром.
По прямій, до кінцевої зупинки тролейбусу рукою подати – всього біля кілометру. Сосни, дуби, берези, маленькі лісові озерця, соковита трава вкрита чорничниками і лісовими квітами, створюють неповторну і незабутню красу, в якій знаходиться підприємство.
Особливо гарно тут навесні, коли квітне анемона дібровна, вкриваючи землю килимом білих квітів. Здається, що навіть час йде повільніше ніж звичайно, даючи можливість колективу глибше зрозуміти природу, використати її щедрі дари в створенні і виготовленні, так необхідних людям, натуральних продуктів з рослинної сировини.

Наші принципи
  1. Використання екологічно чистої сировини
  2. Відбір і перевірка насіння на вміст потрібних складових
  3. Використання рослинної сировини в виробництві продуктів без застосування консервантів, барвників, синтетичних добавок
  4. Технологія низькотемпературної переробки сировини, яка зберігає все закладене природою в рослину
Наша місія

Виготовлення натуральних високоякісних продуктів харчування для здоров’я людини, які забезпечать профілактику виникнення і розвитку захворювань, пом’ягчать їх загострення, покращать якість життя, зменшать сили, час, гроші на лікування.

Наші принципи:

  1. Використання екологічно чистої сировини
  2. Відбір і перевірка насіння на вміст потрібних складових
  3. Використання рослинної сировини в виробництві продуктів без застосування консервантів, барвників, синтетичних добавок
  4. Технологія низькотемпературної переробки сировини, яка зберігає все закладене природою в рослину
Екологічно чиста сировина
0
Відбір і перевірка насіння
0
Використання рослинної сировини
0
Технологія низькотемпературної переробки
0
1. Використання екологічно чистої сировини. Вирішити цю задачу було для колективу особливо проблематично. Тільки через декілька років активної праці ми змогли знайти і встановити тісні зв’язки по вирощуванню екологічно чистої сировини в господарствах Кіровоградської, Вінницької і Тернопільської областей, які мали лани, які десятиріччями не знали хімічних добрив, отрутохімікатів; були ретельно тестовані по хімічному складу ґрунту, особливо на наявність забруднень.

 

2. Відбір і перевірка насіння на вміст потрібних складових.

3. Використання рослинної сировини в виробництві продуктів без застосування консервантів, барвників, синтетичних добавок.

4. Технологія низькотемпературної переробки сировини, яка зберігає все закладене природою в рослину. Підвалини побудови технологічних процесів відповідаючих низькотемпературним вимогам були взяті з праць вчених Харківського фізико-технічного інституту, Українського інститут екології людини, а також втілили і свій не малий конструкторський і технологічний досвід.

Ми побудували технологічний процес переробки рослинної сировини таким чином, що температура на всіх його переділах не перевищує +40˚С. Це дозволило зберегти в наших продуктах все закладене природою в первозданному вигляді: і амінокислоти, і поліненасичені (ессенціальні) жирні кислоти, і вітаміни, і флаволігнани, і флавоноїди, і макро- мікроелементи і інші біологічно активні речовини в незмінених природних сполуках і співвідношеннях, що так важливо і необхідно людині сьогодні.

наша команда

Про колектив

Колектив створений в 2002-му році. Але, якщо подивитись в глибину процесу, заради справедливості, необхідно відмітити що його створення триває і сьогодні. Хтось приходить, звільняється з різних причин, другий намагається вивчити, опанувати, зрозуміти, у третього щось не виходить… Лише невеликий творчій колектив залишається постійно високопрофесійним: щоденно, повсякчасно, щохвилинно працюючи над складними проблемами раціонального харчування для профілактики і полегшення перебігу різних захворювань.

Погодьтесь, не завжди просто, а тим паче грамотно відповісти на питання: «А що мені можна їсти при моєму захворюванні?» Наш колектив співпрацює з вченими провідних інститутів країни, звіряючи свої думки з ними і разом знаходять раціональне зерно. Складна дослідницька і виробнича робота була проведена співробітниками підприємства разом з вченими інституту епідеміології і інфекційних захворювань імені Л.В. Громашевського, інституту гігієни і медичної екології імені А.Н. Марзєєва, працівниками обласної і районної санепідстанцій по забезпеченню випуску продукції необхідної мікробіологічної чистоти, захисту від факторів, що зменшують силу дії біологічно активних речовин.

Наш колектив вважає, що необхідно йти в ногу з часом. У 2012 році нам виповнилось 10 років. За цей період ми пройшли всі етапи становлення і розвитку. Діяльність підприємства направлена головним чином на випуск якісної , конкурентоспроможної продукції з рослинної сировини вирощенної органічним землеробством. У виробництві використовуються тільки сучасні технології, наукові розробки і останні досягнення в царині низькотемпературної переробки сировини. Сьогодні підприємство працює впевнено і цілеспрямовано, йде вперед до своєї мрії – стати довершеним по якості з індивідуальним стилем роботи, зайнявши передові позиції в галузі.

життєвий шлях

Історія компанії

Колектив створений в 2002-му році.

У 2012 році нам виповнилось 10 років.

Сьогодні нам 18 років і ми не зупиняємось!

2002

Заснування

створення колективу

2012

Нам 10 років

перший значний ювілей

2020

Сьогодні

нам 18 років