НВ ТОВ «Житомирбiопродукт»

Ви можете отримати інформацію про застосування наших продуктів, зателефонувавши за номером 0 800 500 399

* Дзвінки по Україні зі стаціонарних телефонів на цей номер - безкоштовні.

Сайт актуальний. Останнє доповнення внесене 22 серпня 2018

Компанiя

Про історію. Студентська мрія.

В далекі студентські шестидесяті роки минулого сторіччя в Лісотехнічних інститутах міста Львова і Вороніжа маленьким колективом розпочалась робота по створенню технології екстракції рослинної сировини. Було вивчено на той час існуюче екстракційне обладнання, зібрана література з інформацією про рослини і їх застосування в медицині. В 2002 році новий час дозволив втілити студентську мрію в успішно працююче виробниче підприємство.

Енергетика лісу.

Науково-виробниче товариство з обмеженою відповідальністю «Житомирбіопродукт», торгова марка «Ан-нушка» займає крихітну полоску землі вздовж вулиці Лісова села Довжик, Житомирського району, Житомирської області, що впритул прилягає до старого дубово-соснового лісу, поряд з містом Житомиром.
По прямій, до кінцевої зупинки тролейбусу рукою подати – всього біля кілометру. Сосни, дуби, берези, маленькі лісові озерця, соковита трава вкрита чорничниками і лісовими квітами, створюють неповторну і незабутню красу, в якій знаходиться підприємство.
Особливо гарно тут навесні, коли квітне анемона дібровна, вкриваючи землю килимом білих квітів. Здається, що навіть час йде повільніше ніж звичайно, даючи можливість колективу глибше зрозуміти природу, використати її щедрі дари в створенні і виготовленні, так необхідних людям, натуральних продуктів з рослинної сировини.



Про наші принципи.

Кожного працівника виробництва пронизує тверда впевненість, творчий підхід, акуратність і педантична відповідальність. На це завжди звертають увагу наші гості і щиро кажуть «Як легко дихати!», «Скільки нової інформації!», « Після спілкування з Вами хочеться творити!» … Приємно чути гарні слова і теплі відгуки…

Наші принципи:

1. Використання екологічно чистої сировини. Вирішити цю задачу було для колективу особливо проблематично. Тільки через декілька років активної праці ми змогли знайти і встановити тісні зв’язки по вирощуванню екологічно чистої сировини в господарствах Кіровоградської, Вінницької і Тернопільської областей, які мали лани, які десятиріччями не знали хімічних добрив, отрутохімікатів; були ретельно тестовані по хімічному складу ґрунту, особливо на наявність забруднень.



2. Відбір і перевірка насіння на вміст потрібних складових.
3. Використання рослинної сировини в виробництві продуктів без застосування консервантів, барвників, синтетичних добавок.
4. Технологія низькотемпературної переробки сировини, яка зберігає все закладене природою в рослину. Підвалини побудови технологічних процесів відповідаючих низькотемпературним вимогам були взяті з праць вчених Харківського фізико-технічного інституту, Українського інститут екології людини, а також втілили і свій не малий конструкторський і технологічний досвід.
Ми побудували технологічний процес переробки рослинної сировини таким чином, що температура на всіх його переділах не перевищує +40˚С. Це дозволило зберегти в наших продуктах все закладене природою в первозданному вигляді: і амінокислоти, і поліненасичені (ессенціальні) жирні кислоти, і вітаміни, і флаволігнани, і флавоноїди, і макро- мікроелементи і інші біологічно активні речовини в незмінених природних сполуках і співвідношеннях, що так важливо і необхідно людині сьогодні.



Про колектив.

Колектив створений в 2002-му році. Але, якщо подивитись в глибину процесу, заради справедливості, необхідно відмітити що його створення триває і сьогодні. Хтось приходить, звільняється з різних причин, другий намагається вивчити, опанувати, зрозуміти, у третього щось не виходить… Лише невеликий творчій колектив залишається постійно високопрофесійним: щоденно, повсякчасно, щохвилинно працюючи над складними проблемами раціонального харчування для профілактики і полегшення перебігу різних захворювань.



Погодьтесь, не завжди просто, а тим паче грамотно відповісти на питання: «А що мені можна їсти при моєму захворюванні?» Наш колектив співпрацює з вченими провідних інститутів країни, звіряючи свої думки з ними і разом знаходять раціональне зерно. Складна дослідницька і виробнича робота була проведена співробітниками підприємства разом з вченими інституту епідеміології і інфекційних захворювань імені Л.В. Громашевського, інституту гігієни і медичної екології імені А.Н. Марзєєва, працівниками обласної і районної санепідстанцій по забезпеченню випуску продукції необхідної мікробіологічної чистоти, захисту від факторів, що зменшують силу дії біологічно активних речовин.

Наш колектив вважає, що необхідно йти в ногу з часом. У 2012 році нам виповнилось 10 років. За цей період ми пройшли всі етапи становлення і розвитку. Діяльність підприємства направлена головним чином на випуск якісної , конкурентоспроможної продукції з рослинної сировини вирощенної органічним землеробством. У виробництві використовуються тільки сучасні технології, наукові розробки і останні досягнення в царині низькотемпературної переробки сировини. Сьогодні підприємство працює впевнено і цілеспрямовано, йде вперед до своєї мрії – стати довершеним по якості з індивідуальним стилем роботи, зайнявши передові позиції в галузі.

Житомирский район, с.Довжик, ул. Лесная, 10а

Компанiя історія та місія компанії Аннушка,досягнення і здобутки підприємства Наша адреса Адреса Житомирбіопродукт, Аннушка контактна інформація,Житомир офіс підприємства Продукцiя Каталог продукції Житомирбіопродукт, натуральні харчові продукти компанії Аннушка, Житомир виробництво біопродуктів Досвід лікаря практичні поради лікарів,порфілактика захворювань,натуральні харчові продукти без ГМО Ожиріння, гіпертензія, діабет, ішемічна хвороба серця, гіперхолестеринемія - лікування та профілактика Ожиріння, гіпертензія, діабет, ішемічна хвороба серця Нагороди, дипломи і сертифікація сертифікати і нагороду компанії Аннушка,відзнаки Житомирбіопродукту,продукт року,виробник продуктів харчування без ГМО Лабораторія Лабораторія Житомирбіопродукт, офіс компанії Аннушка, вхідний контроль за якістю продукції, показники безпеки Сировина сировина для виробництва екологічно чистих продуктів харчування,продукція без ГМО Наукові матеріали Наукові публікації Житомирбіопродукту,поради науковців і медичних працівників,статті та огляди продукції компанії,проблеми харчування людини,екологія. Сертифікація виробництва Сертифікація виробництва Енциклопедiя Енциклопедiя